Transport

H.S. Transporten verzorgt (inter)nationaal transport voor de agrarische sector en is gespecialiseerd in diervoedertransport.

  • Walking floors
  • GMP+ gecertificeerd
  • Transport wereldwijd

H.S. Transporten is een logistieke dienstverlener waarbij kwaliteit en de wens van de klant voorop staat. In overleg met u zoeken wij naar de beste en meest efficiënte logistieke oplossing voor uw transport.

H.S. Transporten gaat geen uitdaging uit de weg. Onze Nederlandse chauffeurs zijn flexibel en spreken naast Nederlands zowel Engels als Frans. Zo kunt u vertrouwen op een goede afwikkeling van uw transport.

GMP+ transport voor diervoederindustrie

H.S. Transporten is gespecialiseerd in nationale en internationale transporten voor de diervoederindustrie. Hiervoor beschikken wij over het GMP+ certificaat, de kwaliteitsnorm voor veilig diervoeder. Zowel de medewerkers als de chauffeurs van H.S. Transporten beschikken over de nodige vakkennis om uw diervoedertransport optimaal af te handelen.

Internationaal transport met walking floors

Ons moderne wagenpark voldoet aan de laatste milieueisen. De transporten worden uitgevoerd met walking floors, die tussentijds steeds worden gereinigd en ontsmet. H.S. Transporten verzorgt internationaal transport van zowel losgestorte goederen als big bags.

H.S. Transporten beschikt over een NIWO-vergunning voor nationaal en internationaal vervoer. Ook voor transport buiten de EU zoeken wij samen met u een oplossing.

Neemt u voor het transporteren van uw (GMP) vracht contact op via bovenstaand telefoonnummer of onderstaand contactformulier. Wij stemmen graag de mogelijkheden met u af.

Adres:
Meijelseweg 53
Postcode en woonplaats:
5725 RG Heusden gem. Asten
Telefoon:
0493-560427
Kamer van koophandel:
17067512
BTW nummer:
NL 810035431B01
IBAN: NL 35 RABO 0163 6095 19
BIC: RABONL2U

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31 493 560427 planning@eraspo.nl

Contactformulier

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×