Telefonisch bereikbaar op werkdagen van: 8:00 - 18:00

+31 493 560290

Tuinturf

Tuinturf verhoogt de organische stof in de grond en is ideaal voor het verplanten van zuurminnende planten.

  • 100% natuurlijk
  • Zeer vochtvasthoudend
  • Voor zuurminnende planten

Tuinturf bevat geen voedingsstoffen en is dus geen meststof. Tuinturf verhoogt de organische stof in de grond en is ideaal voor het verplanten van zuurminnende planten zoals rododendrons, heide en azalea’s.

Kenmerken tuinturf

  • Hoog vochtvasthoudend vermogen.
  • Hoog gehalte organische stof.
  • Bevat geen voedingsstoffen.
  • Zeer luchtige structuur.

Verwerkingsadvies tuinturf

Tuinturf dient rondom de planten gestrooid te worden. Voeg bij het aanplanten van zuurminnende planten de tuinturf direct bij de wortels.

Voor de voeding van uw bestaande tuin (uitgezonderd zuurminnende planten) kunt u het beste siertuincompost gebruiken. Voor het oppotten en stekken van kamer-, perk-, terras- en vaste planten (uitgezonderd zuurminnende planten) kunt u het beste potgrond gebruiken. Gaat u uw tuin opnieuw aanleggen en heeft u schrale grond, dan kunt u het beste molmmest gebruiken.

Beschikbaarheid

Eraspo tuinturf is beschikbaar per m3 of in zakken van 40 liter en is zonder afspraak af te halen op onze locaties in Asten en Helmond.
Eraspo tuinturf kan, in overleg, ook geleverd worden. Bezorgkosten bedragen € 90,- per vracht binnen een straal van 10 kilometer vanaf locatie Asten.

Openingstijden locatie Asten:
Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00u
Zaterdag 9.00 – 12.00u
(uitgezonderd feestdagen)

Bent u op zoek naar andere tuinbemestingsproducten, split, grind of tuindecoratie? Bezoek dan de website van onze locatie in Helmond.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31 493 560290 info@eraspo.nl

Contactformulier

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×