Telefonisch bereikbaar op werkdagen van: 8:00 - 18:00

+31 493 560290

Kippenmestkorrels

Kippenmestkorrels zijn geschikt voor de natuurlijke bemesting van gazon, border, sier- en moestuin en hebben een snelle werking door een hoog stikstofgehalte.

  • Organische bemesting
  • Stimuleert bodemleven
  • Voor gazon, border en rozen

Kippenmestkorrels zijn geschikt voor de natuurlijke bemesting van gazon, border en sier- en moestuin. Kippenmestkorrels hebben een snelle werking door een hoog stikstofgehalte.
Organische bemesting door middel van kippenmestkorrels stimuleert het bodemleven en zorgt voor een structuurverbetering van de grond. Dit bevordert het groeiproces van uw planten.

Verwerkingsadvies kippenmestkorrels

  • Een zak van 25 kilo is goed voor het bemesten van 100 m2. Verwerk de kippenmestkorrels niet ten tijde van een hoge zonstand. Felle zon kan verbranding van het gewas of gazon veroorzaken.

Planten zoals rododendrons, azalea’s, heide en lavendel groeien en bloeien het beste in zure grond. Hiervoor kunt u het beste tuinturf gebruiken. Voor het oppotten en stekken van kamer-, perk-, terras- en vaste planten kunt u het beste potgrond gebruiken. Gaat u uw tuin opnieuw aanleggen en heeft u schrale grond, dan kunt u het beste molmmest gebruiken. Wilt u uw bestaande tuinen voeden dan kunt u het beste siertuincompost gebruiken.

Beschikbaarheid

Kippenmestkorrels zijn beschikbaar in zakken van 25 kg en zijn zonder afspraak af te halen op onze locaties in Asten en Helmond.

Openingstijden locatie Asten:
Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00u
Zaterdag 9.00 – 12.00u
(uitgezonderd feestdagen)

Bent u op zoek naar andere tuinbemestingsproducten, split, grind of tuindecoratie? Bezoek dan de website van onze locatie in Helmond.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31 493 560290 info@eraspo.nl

Contactformulier

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×