Telefonisch bereikbaar op werkdagen van: 8:00 - 18:00

+31 493 560290

Koemestkorrels

Koemestkorrels zijn geschikt voor de natuurlijke bemesting van gazon, border, sier- en moestuin, en in het bijzonder rozen.

  • Organische bemesting
  • Stimuleert bodemleven
  • Voor gazon, border en rozen

Koemestkorrels zijn geschikt voor de natuurlijke bemesting van gazon, border, sier- en moestuin, en in het bijzonder rozen.
Organische bemesting door middel van koemestkorrels stimuleert het bodemleven en zorgt voor een structuurverbetering van de grond. Dit bevordert het groeiproces van uw planten.

Verwerkingsadvies koemestkorrels

  • Een zak van 25 kilo is goed voor het bemesten van 100 m2.

Planten zoals rododendrons, azalea’s, heide en lavendel groeien en bloeien het beste in zure grond. Hiervoor kunt u het beste tuinturf gebruiken. Voor het oppotten en stekken van kamer-, perk-, terras- en vaste planten kunt u het beste potgrond gebruiken. Gaat u uw tuin opnieuw aanleggen en heeft u schrale grond, dan kunt u het beste molmmest gebruiken. Wilt u uw bestaande tuinen voeden dan kunt u het beste siertuincompost gebruiken.

Beschikbaarheid

Koemestkorrels zijn beschikbaar in zakken van 25 kg en zijn zonder afspraak af te halen op onze locaties in Asten en Helmond.

Openingstijden locatie Asten:
Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00u
Zaterdag 9.00 – 12.00u
(uitgezonderd feestdagen)

Bent u op zoek naar andere tuinbemestingsproducten, split, grind of tuindecoratie? Bezoek dan de website van onze locatie in Helmond.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+31 493 560290 info@eraspo.nl

Contactformulier

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×